Egyedi ékszer készítése, eljegyzési gyűrű készítés


 

Saját Készítésű KarikagyűrűkSaját Készítésű Eljegyzési Gyűrűk
Saját készítésű karikagyűrűkSaját készítésű eljegyzési gyűrűk

Tapasztalt ötvösök által, kézzel készített ékszerek

Egyedi tervezésű, tapasztalt ötvösök által kézzel készített ékszereink között biztosan megtalálhatóak a különböző stílusú és formájú darabok, minden ízlésnek megfelelően.

Arra törekszünk, hogy ékszereink mindenki számára elérhetőek legyenek és minden pillanathoz passzoljanak. Gondosan ügyelünk a részletekre, és ezt a vásárlóink is érzik.

 

Eljegyzési gyűrű készítés

Ha már van elképzelése milyen leánykérő / eljegyzési gyűrűvel szeretné megkérni kedvese kezét, csak bátran mondja el terveit, álmait ötvöseinknek! 

Egy eljegyzési gyűrű elkészítése

 

Egy eljegyzési gyűrű elkészítése

  1. Ön megkeres minket és elmondja milyen gyűrűt képzelt el kedvese számára. 
  2. Ha még nincs egy kialakult fantáziakép Önben, ne csüggedjen, mert kezdésnek az is tökéletesen elegendő ékszerészeink számára, ha leülnek nálunk egy finom kávé mellett megbeszélni, hogy milyen a hölgy, aki számára az ékszer készül majd. Mit szeret, mit nem, milyen típusú ember, minek szokott örulni az életben. A tulajdonságok alapján segítünk megtalálni a hozzáillő eljegyzési gyűrűt.
  3. Mindenképpen előny, ha tudja kedvese ujjméretét! Ha véletlenül nem sikerül eltalálni a méretet akkor se aggódjon, utólag is lehet változtatni a gyűrű nagyságán.
  4. Ötvös kollégánk az elmondottak alapján először egy kézi rajzot, majd egy tervet készít.
  5. Míg az Ön fejében a varázslatosan szép gyűrű jár, addig ötvöseink más szempontokat is figyelnek: A szépség mellett az időtállóságrapraktikusságra, a biztonságra is figyelnek ékszerészeink.
  6. Gyémánt (vagy más drágakő) kiválasztása.
  7. A tervek véglegesítése után körülbelül 2-3 hétre van szüksége ötvöseinknek az eljegyzési gyűrű elkészítésére. A pontos határidőt minden esetben egyeztetjük.

 

Mennyibe kerül egy egyedi, csak Önnek tervezett eljegyzési gyűrű elkészítése?

Természetesen ez az igényektől függ. De hogy mégis tudjon mihez viszonyítani, gyorsan levezetjük egy briliáns gyémánttal ékesített eljegyzési gyűrű elkészítésének árát:

-14 karátos arany ára: bruttó 8800 Ft/gramm

-munkadíj: bruttó 25-45 ezer Ft/gyűrű

-kőfoglalási díj: bruttó 1500-3000 Ft/drágakő

-drágakő ára: drágakövek menüpontunk alatt kiválaszthatja

Minden nálunk készíttetett gyűrűhöz ajándék díszdoboz jár.

Eljegyzési gyűrű briliáns gyémánttal 65.000 Ft-tól!

 

Eljegyzési gyűrű briliáns gyémánttal 120.000 Ft-tól!

 

Drágakő kiválasztása

Eljegyzési gyűrűk (szoliter gyűrű) általában egy darab fehér színű gyémánt ékesítéssel készülnek, ez a leggyakoribb változat. 

Kétségkívül, a gyémánt a legfényesebb, legcsodálatosabb és legnépszerűbb kő, emellett természetesen a színes drágaköveket is ajánljuk, meseszép gyűrűk készíthetők például zafír, rubin vagy smaragd felhasználásával is!

Drágakőszakértőnk készséggel áll rendelkezésére, segít kiválasztani a megfelelő drágakövet, megválaszolja kérdéseit (például: Milyen drágakövet érdemes választani? Mekkora 1 karát gyémánt? Honnan tudjam melyik kő gyémánt és melyik üveg (azaz cirkónia)? Mitől függ az, hogy mennyit ér egy adott gyémánt, zafír, ametiszt, vagy például rubin kő? Melyik drágakövet ajánlaná eljegyzési gyűrűbe és miért?)

 

Még nem tudja milyen forma vagy típus lenne a legmegfelelőbb a nagy pillanatra?

Merítsen ihletet az elragadó szépségű arany, gyémánt és drágakő ékszereink szemet gyönyörködtető választékából! Eljegyzési gyűrű kínálatunk Drágakő kínálatunk

 

Az ember ősidők óta szeret ékszert viselni.

Az idők folyamán egyre finomabb darabokat alkotott, mindig valami újat és szebbet. Bár a mai kor modern technológiáival az ékszerkészítésben is a gépekre hagyatkozhatunk, az igazi ötvös kézi munka soha nem veszít értékéből.